Workshop Smart Functie- en Resultaatgericht Coachen op 3 november 2011

Utrecht, 3 november 2011, HU.

Langzaam maar zeker liep ‘de klas’ vol. Mensen uit de HR-wereld zijn blijkbaar geïnteresseerd in wat je met coachen kan.

Na een korte inleiding door Dianne Beunk (Hogeschool Utrecht) kreeg Roger Lenssen het stokje voor deze workshop in handen. Na een vlotte presentatie over functies vroeger en nu, functieprofielen en het proces van Smart Coachen, zette Roger de aanwezigen aan het werk om in kleinere groepjes en in een tijdsbestek van ongeveer een uur een profiel van een HR manager met bijbehorende normscore te ontwerpen. De groepjes werden begeleid door Nicole van der Veen, Albert Fletterman en Alfons Giliam (gecertificeerde Smart Coaches en assessoren).
Het vervolg in de groepjes richtte zich op de eigen score per competentie. Waar zit ik nu zelf op dit profiel?  In dit deel ontstonden interessante gesprekken en uitwisseling.
Een aantal cases werden plenair besproken en tips om met de ‘afstand’ tussen gewenste score en werkelijke score te kunnen overbruggen. Wat heb ik nog nodig om daar te komen?

Enkele relevante dia ‘s uit de presentatie:

This slideshow requires JavaScript.

De workshop werd afgerond met een gezamenlijk en gemoedelijk samenzijn, waarbij met een drankje en hapje de middag werd nabesproken en ervaringen werden uitgewisseld.

Advertisements

About Alfons Giliam, Smart Group

Smart Coach
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s